Sport

Shaun Deeb megállíthatatlan az idei SCOOP-on

A PokerStars SCOOP Player of the Year versenyének legfőbb várományosa, Shaun Deeb ma hajnalban ismét győzedelmeskedett, így már a három bajnoki címmel büszkélkedhet.

Shaun Deeb a harmadik bajnoki címét szerezte az idei SCOOP-on, ezzel toronymagas főesélyese a POY ranglistának is. Az amerikai profi mindhárom címet Studban nyerte – írja a Poker.hu.

A múlt hét hétfő óta tartó PokerStars Spring Championship of Online Poker versenysorozat a világ legnívósabb interneten játszódó „tornatúrája”, így egy győzelem hatalmas eredménynek számít rajta.

Ezért is nagy szó, hogy Shaun Deeb idén már a harmadik címét gyűjtötte be ma hajnalban, mindhárom Studban történt.

Az első győzelmét a SCOOP-10-H $2,100 Stud tornán aratta, a másodikat a SCOOP-19-H $2,100 Triple Studján, a harmadikat pedig a $2,100 Stud Hi/Lo-ban. Mindhárom versenyen 40 ezer dollárt nyert, és bár a bevételi listát nem ő vezeti az idei SCOOP-on, hanem Viktor „Isildur1” Blom, a fő ranglistán nem valószínű, hogy valaki is beérné.

Ez a lista pedig a „Player of the Year”, természetesen a kéthetes sorozatra vonatkozó ranglistája, amit Deeb 645 ponttal vezet jelenleg, megelőzve az uruguayi „joacowalter”-t (400 pont), valamint a kanadai „Jorj95”-öt (345).

A ranglista győztese olyan ajándékokat kap majd bónuszként, mint a 2013-as 10 ezer dollárt érő PCA beülő, valamint az EPT Grand Final package, ami 10 ezer eurót kóstál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik