Sport

Pacers-siker a Heat ellen

indiana pacers (indiana pacers, )
indiana pacers (indiana pacers, )

Az Indiana Pacers szoros meccsen, 78-75-re legyőzte a Miami Heat együttesét a tengerentúli profi kosárliga rájátszásában.

LeBron James és Dwyane Wade 52 pontja sem volt elég a Miaminak a győzelem megszerzéséhez, tegyük hozzá, hogy a trió harmadik tagja, Chris Bosh sérülés miatt nem léphetett pályára az ellen az Indiana ellen, mely már az első negyedben feladta a leckét a hazaiaknak.

A második játékrészben hiába lépett meg kilenc ponttal a Heat, az előnyt nem tudták megőrizni és a szünetre feljött a Pacers minusz ötre, majd a harmadik etapban el is húztak a Miamitól: már 61-50-re vezettek és a kiharcolt előnyt a végére is megtartották, így hárompontos, 78-75-ös győzelmet ünnepelhettek, amivel 1-1-re hozták az elődöntőt.

A Pacers legjobbja David West volt, aki 18 pontja mellé 10 lepattanót is gyűjtött.

Nyugaton nem volt ennyire izgalmas a San Antonio Spurs és a Los Angeles Clippers meccse, ugyanis a hazaiak a második és a harmadik negyedben olyan előnyt kosaraztak össze, amit nem tudott behozni a Clippers. Tim Duncan 26 pontjával és tíz lepattanójával a Spurs legeredményesebbje volt.

Így nyert Miamiban a Pacers:

 

Eredmények – NBA, rájátszás, elődöntők

Kelet:

2. mérkőzés
Miami Heat – Indiana Pacers 75-78
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1-1.

Nyugat:

1.mérkőzés
San Antonio Spurs – Los Angeles Clippers 108-92
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc álása: 1-0 a Spurs javára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik