Sport

Hatalmas bunyóra készül a két sztárharcos

Kedden a West Ham United stadionjának gyepén tartottak sajtótájékoztatót a Dereck Chisora-David Haye nehézsúlyú ökölvívó mérkőzés főszereplői.

Mint azt korábban megírtuk, februárban Chisora botrányos felvezetés után simán kikapott Vitalij Klicskótól, majd a meccset követő sajtótájékoztatón ökölharcba keveredett honfitársával, Haye-jel. Chisorát az esetet követően több szervezet, így köztük a brit is nemkívánatos személynek minősítette, Haye-t pedig csak azért nem, mert bejelentése szerint már korábban visszavonult a profi boksztól.

Nem sokkal ezután a két sértett fél bejelentette, hogy július 14-én a ringben döntik el, ki a jobb harcos. Hogy a mérkőzés létrejöhessen, egy kisebb trükköt kellett bevetni: a találkozót a luxemburgi szövetség égisze alatt rendezik meg.

Ebből lett a balhé

Az év összecsapásának kikiáltott meccsre, melyet a londoni Upton Parkban, a West Ham United labdarúgócsapatának stadionjában rendeznek, néhány nap alatt elkelt 20 ezer jegy, de még 20 ezer gazdára vár.

Kedden a stadionban tartott sajtótájékoztatót a júliusi este két főszereplője, akiket a biztonság és a nyugalom érdekében egy hatalmas kordonnal választottak el egymástól.

A tesztoszterontól ezúttal is izzott a levegő, de egy kis verbális kakaskodáson kívül semmi komoly atrocitás nem történt és a sajtótájékoztató viszonylagos nyugalomban telt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik