Sport

Sousa ellen focizhattak

Második alkalommal vívott barátságos mérkőzést a Videoton FC szakmai vezetéséből és irodai alkalmazottaiból álló csapat a klub ultráival.

Egy hazánkban egyedülálló kezdeményezés keretében barátságos focimeccset játszott a Vidi szakmai vezetése a Red Blue Devils szurkolói csoport ellen. A jó hangulatú összecsapáson természetesen nem az eredményen volt a fő hangsúly, hanem a játékon. A mérkőzést végül a Paulo Sousa vezette Vidis csapat magabiztosan 9-5-re nyerte a lelkes szurkolói csapat ellen.

– Örömteli dolog, hogy klubunk vezetése megbecsüli az RBD ultráit, és nem üres frázis a Vidi-család emlegetése. Nem tudok róla, hogy más kluboknál is lenne ilyen kezdeményezés, az viszont biztosan egyedülálló az országban, hogy az adott klub ügyvezetője és egy kétszeres BL-győztes világsztár is együtt focizik a klub fanatikusaival. Ez egy olyan kezdeményezés, amely véleményünk szerint segíti a vezetés, a szakmai stáb és a szurkolók közötti kapcsolatot, valamint kifejezi az egységünket. – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Őri Márk az RBD egyik vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik