Sport

Oklahomában nem szeretik a Világbékét

Metta World Peace, az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers kosárlabdázója kapott hideget és meleget is a rivális otthonában.

A Ron Artest néven ismertté vált, majd valamilyen érthetetlen oknál fogva Metta World Peace-szé avanzsáló kosaras már sokszor tett rossz fát a tűzre tengerentúli karrierje során. Legutóbb az alapszakasz végén pont az Oklahoma City Thunder elleni meccsen gurult el a gyógyszere, egy zsákolás utáni ünneplés közben nemes egyszerűséggel lekönyökölte James Hardent.

Ugyan azóta már többször is megpróbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant (csak hevesen ünnepelt, valamint Harden direkt állt oda), a liga fejesei így is hétmeccses eltiltással sújtották. Ezt már letöltötte, így ott lehetett a Denver Nuggets elleni mindent eldöntő hetedik meccsen, majd a főcsoport-elődöntőben az Oklahoma City otthonában is.

Természetesen az OKC-nél nem számít közönségkedvencnek, bemutatása alatt a Csillagok háborújának zenéje szólt, majd a publikum ki is fütyülte. Ezt a kitüntetést a találkozó egésze alatt „élvezte” MWP, akinek minden egyes labdaérintését hatalmas moraj fogadta a lelátón. A Thunder egyébként nagyon simán nyerte az egyik fél negyedik tartó párharc első felvonását, 29-et vertek Kobe Bryantékre.

World Peace fogadtatása:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik