Sport

Egy 8 éves kisfiú álma teljesült a Hungaroringen

Erdélyi István pilisi kisfiúnak egyszerű vágya volt: látni egy versenyautót. Ennél sokkal többet kapott; a Chevrolet csapat vendége volt a WTCC Magyar Nagydíján.

Amikor elkezdődött az Nők Lapja Café 33 kívánság akciója, a szerkesztőség már tudta, hogy sokat segíthet az átlagemberek mindennapjait felvidítandó. Ugyanis minimális szervezéssel felejthetetlen pillanatokat szerezhetünk másoknak.

A pilisi kisfiú, Erdélyi István kívánsága mindössze annyi volt, hogy szeretne látni egy versenyautót. Egy percig nem volt kétséges, hogy ennél sokkal többet össze lehet hozni neki. Hamarosan ott is voltak a szerkesztőségben a a belépőjegyek a WTCC Magyar Nagydíjára. A hölgyek és a kevésbé tájékozottak számára legyen annyi elég, hogy ez a WTCC egy olyan versenysorozat, mint a Forma–1, csak utcainak kinéző autók róják a köröket, és egyre többen beszélnek az egyik magyar pilótáról, Michelisz Norbiról, aki ráadásul fiatal, jóképű, kétdiplomás, idegen nyelven is nagyon szépen beszél, és sokkal sikeresebb, mint Baumgartner Zsolti volt egykoron.

A Nők Lapja Café lebeszélte a versenyen induló csapatok magyar képviselőivel a találkozókat, és szereztek egy tesztautót (utólag is nagy köszönet a Chevrolet Magyarországnak és a Vezess.hu-nak), amivel kijutottak végül a Hungaroringre.

Egy vadidegen ember jelentkezik egy internetes oldalon, hogy teljesítse egy általa soha nem látott 8 éves kisfiú kívánságát? A mai világban van még ilyen? Szerencsére egy percig nem volt érezhető ez a hangulat a találkozó után.
Istvánt édesapja kísérte a versenyre, aki nem meglepő módon szintén nagy autósportrajongó, így összeállt a kép, honnan a benzingőz szeretete.

8 éves kisfiú lett „bajnok” a Hungaroringen! A teljes hétvége alatt a világbajnok csapat vendégeként élvezhették a jobbnál jobb versenyeket. A Chevrolet csapat pilótáival külön fotózást szerveztek Istvánnak, és a fiú olyan ajándékokat kapott, amivel kétségkívül ő lesz a legmenőbb srác egy jó ideig az iskolában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik