Sport

Újabb magyar döntősök a PokerStars SCOOP-ján

Cshosz és barrybab333 révén két magyar játékos is bejutott a világ legrangosabb online versenysorozatának döntő asztalára.

Sikeres napot zártak a magyar játékosok a PokerStars tavaszi versenysorozatának féltávjánál, „Cshosz” és „barrybab333” is döntő asztalra jutottak – írja a Poker.hu.

Szombatról vasárnapra virradó hajnalban a PokerStars Spring Championship of Online Poker, azaz a SCOOP versenysorozat hatodik napja zajlott javában, amikor is „barrybab333” bejutott a 215 dollár nevezési díjú 10max shootout tornájának döntőjébe.

A verseny érdekessége, hogy három fordulót rendeznek, a játékosoknak a saját 10fős asztalukat kellett megnyerni ahhoz, hogy továbbjussanak a következő fordulóba. Nem kis teljesítmény hajtott végre tehát „barrybab333”, aki a második fordulóban is győzedelmeskedni tudott asztalán, így finalistává vált.

A döntőben viszont nem ment olyan jól neki, az utolsó zsetonjait nyolcas párra tette fel, sajnos ellenfelénél ászpár lapult, és a Q-J-7-6-J közös lapok nem a magyar játékost segítették, aki így a hetedik helyet tudta megszerezni, ami 6300 dollárt ért számára.

A másik döntősünk „Cshosz” lett, aki a szintén a 215 dollár nevezési díjú Triple Stud tornáján jutott be a döntőbe, amelyeket jó előjelekkel várhatott. A zsetonállás szerint a 3-4. helyen állt, de sajnos nem tudott élni a hatalmas lehetőséggel, végül 2 677 dollárt felmarkolva a hatodik helyen búcsúzott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik