Sport

Parádés játékkal jutott tovább a Miami

miami_heat (miami heat, )
miami_heat (miami heat, )

A tengerentúli profi kosárlabdaliga főcsoport negyeddöntőjében a Miami ismét győzni tudott a New York ellen, így összesítésben 4-1-re nyerték a párharcot.

Bámulatos játékkal rukkoltak elő csütörtök hajnalban Jamesék a Knicks ellen, több megmozdulásuk után is őrjöngött a közönség. Igaz az első negyedben még a vendégek vezettek, volt hogy hét ponttal is, de a Heat szépen átvette a vezetést, és végig kézben tartotta a párharc ötödik mérkőzését, így a szünetben már 11 volt közte.

A második játékrész végül kicsit visszább vett az előző idény ezüstérmese, de a New York nem tudott közel férkőzni hozzájuk, így a lefújásra kialakult a 106-94-es végeredmény. Hiába dobott a vendégeknél Carmelo Anthony 35 pontot, ez is kevésnek bizonyult a második győzelem megszerzéséhez, ellenben a Heatnél LeBron James 29 pontot szórt 8 lepattanó és 7 assziszt mellett. Dwyane Wade és Chris Bosh is 19 pontig jutott.

Negyedik sikerével a Heat bejutott a Keleti főcsoport elődöntőjébe, ahol az Indiana Pacers vár rájuk. Az első összecsapást hétfőn hajnalban rendezik.

A játéknap másik mérkőzésén a Memphis Grizzlies 92-80-ra legyőzte a Los Angeles Clipperst, Marc Gasol 23, és Zach Randolph 19 pontjának köszönhetően, így a memphisiek életben tarották továbbjutási reményüket. A párharc állása 3-2 a Clippers javára.

A Pacers ellen száll harcba a Heat:

 

 

Eredmények – NBA, rájátszás, negyeddöntők

Kelet:

Miami Heat – New York Knicks 106-94
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc végeredménye:4-1 a Miami javára.

Nyugat:

Memphis Grizzlies – Los Angeles Clippers 92-80
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása:3–2 a Clippers javára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik