Sport

Viktor Blom két győzelemmel kezdte a PokerStars SCOOP-t

Ritka, hogy nagy online versenyen valaki duplázzon. Ez a sokak által istenített Viktor „Isildur1” Blomnak mindössze három nap alatt sikerült.

Viktor Blom két nap alatt több mint 400 ezer dollárt nyert a PokerStars SCOOP-ján aratott két versenygyőzelmével – írja a Poker.hu.

Azt mindig is tudtuk, hogy a Team PokerStars Pro Viktor „Isildur1” Blom egy istenáldotta nagy zseni, de hogy két tornát is nyerjen a világ leghíresebb versenysorozatán, azt eddig senki nem gondolta volna.

Ez idáig, ugyanis a svéd, kürtös fürtjeiről megismert, még mindig szinte tini korban lévő pókerzseni két napon belül két győzelmet aratott a PokerStars Spring Championship of Online Poker tavaszi versenysorozatán.

Blom a SCOOP-02-M 215 dollár nevezési díjú versenyén tudott 8239 vetélytársa fölé nőni, az első helye pedig 247 200 dollárt ért számára.

Miközben ezen a tornán épp a győzelmét ünnepelte, a SCOOP-03-H 530 dolláros torna első napjáról a harmadik helyen jutott tovább, így újabb bravúros szereplés kapujában találta magát.

A második napon még 54-en folytathatták, Blom ekkore ötödik sebességbe kapcsolt, és beszáguldott a fináléba is, amit az első helyről kezdhetett meg.

Itt sikerült a párbajig is eljutnia, amit végül viszonylag nagy hátrányról, némi szerencsével ugyan, de sikerült megfordítani, és román ellenfelét legyőzni. Isildur1 kereken 160 ezer dollárt kapott a második bajnoki címéért, így a két nap alatt, a két versenyen több mint 400 ezer dollárt keresett.

Hatalmas teljesítmény ez a még mindig 21 éves sráctól, aki még csak idén indulhat el először a Las Vegasban megrendezésre kerülő World Series of Pokeren. Reméljük az amerikai kaszinó fővárosból is hasonló sikerekkel tér majd haza.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik