Sport

Fantasztikus jegyárak a rangadóra

A vasárnap megrendezésre kerülő Videoton-Győr rangadóra igazán családbarát jegyárakkal várja a szurkolókat a fehérvári klub.

Kapcsolódó cikkek

Május 15.-e a család nemzetközi napja, ebből az alkalomból a Videoton FC vár minden családot a Győri ETO FC elleni hazai bajnoki mérkőzésére, ahova családi jegyet lehet vásárolni kedvezményes áron az „E” szektorba.

Erre kizárólag elővételben van erre lehetőség a VidiShopban (hétfőtől péntekig 10.00-17.00 között), illetve a Sóstói Stadion főpénztárában (csütörtök-péntek 15.00-18.00).

A családi jegy két felnőtt és gyermekeik számára érvényes, vagyis minimum három darab belépőjegyet kell ebben az esetben vásárolni. A felnőtt jegy ára így 600, míg a gyerekek számára szóló 400 forint.

A Videoton FC – Győri ETO FC találkozó a tavaszi idény egyik legfontosabb összecsapása lesz a klub számára, mivel ez dönthet a bajnoki ezüstérem sorsáról, vagy a további eredmények alakulásától függően esetleg az aranyérem sorsáról is. Éppen ezért minden szurkolójára számít a Videoton FC május 13.-án vasárnap a 16.45-kor kezdődő összecsapáson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik