Sport

Szavazz a Vidi mezére!

A Facebookon keresztül a Sport TV mezszépségversenyt hirdetett az NB I-es csapatok között, a Videoton FC meze is döntős lett.

Rendhagyó szépségverseny indult április 1.-jén a Harmadik Félidőben. A Sport TV futballshow-ja összegyűjtötte az OTP Bank Liga 16 csapatának mezeit, és a szurkolókkal közösen dönti majd el, hogy kié a legszebb. A négyhetes selejtező alatt a szurkolók négy darab négyes csoportból választhatták ki a döntősöket, akik a végén ismét összecsapnak. A döntőjébe a Videoton FC kívül a DVSC-TEVA, a Ferencváros, és a Győri ETO meze jutott.

Arra kérik a klub szimpatizánsait, hogy látogassanak el a klub Facebook oldalára, és kattintsanak a csapat neve melletti jelzésre. Nagy a harc, de ahogy Herczeg Zoltán stylist és divattervező is elmondta a Sport televízióban: „Valahogy olyan, mintha nem egy magyar csapat, hanem egy nagyon komoly olasz, vagy spanyol ligát képviselő csapat mezét látnánk. Nagyon jó párosítás a piros, és a királykék, jól világít a kettő egymás mellett. Nekem ez a mez kimondottan tetszik.” – mondta elégedetten a szakember.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik