Sport

Most kezdődik a lényeg, indul a futsal rájátszás

Kezdődik a bajnoki címért folyó küzdelem. A Rába ETO csütörtökön este 18 óra 30-kor kezdi meg a menetelést a Vasas ellen a Magvassyban.

A két győzelemig tartó párharcban az ETO, mint az alapszakasz győztese pályaválasztóként kezd, és reméljük, már hétfőn megszerezheti második győzelmét a Fáy utcában. A Vasas rapszodikus teljesítménnyel szerezte meg a nyolcadik helyet, voltak nagyon jó periódusai, és komoly hullámvölgyei. Az ETO minden játékosa Marcos Angulo vezetőedző rendelkezésére áll, a kisebb sérülések rendbe jöttek, az eltiltások lejártak, így a legerősebb keret veszi fel a harcot a piros kékekkel.

Lódi Tamás szerint a csapatnak két győzelemmel kell továbbjutnia, ez nem lehet kérdés. Hiába voltak a csapat életében kisebb-nagyobb kisiklások, az együttes célja egyértelműen a bajnoki cél megvédése, és a nézők maximális kiszolgálása főleg a hazai mérkőzéseken. A világválogatott játékos elmondta, hogy keményen készültek a rájátszásra, és úgy érzi, most lesznek csúcsformában. Úgy gondolja, hogy az országban senkinek ne legyenek kétségei a Rába ETO még mindig Magyarországlegjobb futsal csapata.

A mérkőzésen folytatódik az „aranyautó” játék, vagyis legyenek résen a szurkolók, figyeljék a hostesseket, és az általuk a nézők közé dobott labdával részt vehetnek a játékban.

Akik még nem szerezték meg a játékoskártyákat, vagy valamelyik még hiányzik a gyűjteményből, azok ezen a mérkőzésen ezt is megtehetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik