Sport

Megtévesztő nézői sípszó után kapott gólt a Lazio

A hétvégi Udinese-Lazio olasz labdarúgó bajnoki utolsó percében Pereyra egy nézőtéren elhangzott hármas sípszó után talált a vendégek üres kapujába.

A rómaiak 1-0-s hátrányban voltak, amikor egy sarokrúgáshoz még kapusuk is előrevonult az egyenlítés reményében a hosszabbítás perceiben. Az egalizálás helyett azonban óriási balhé kerekedett a kontratámadás végén.

A hazai felszabadításkor a Lazio védője sokkal előnyösebb helyzetben volt udinei ellenfeléhez viszonyítva, ám a nézőtérről elhangzott egy hármas sípszó, amire a fővárosiak teljesen érthetően megálltak a pályán. A játékvezető ettől függetlenül továbbot intett, a szabadlabdára pedig a hazai Pereyra csapott le, majd a visszafelé szaladó kapus mellett az üres hálóba durrantott.

A gól után hatalmas botrány alakult ki a pálya szélén, s a játékvezető sárga és piroslappal sújtotta a hevesen reklamáló Laziósok néhányát.

Az Udinese a győzelmével 55 ponttal a negyedik helyre ugrott fel, ám a Lazio és az Inter is ugyanannyi ponttal áll az ötödik illetve a hatodik pozícióban.

Az említett második gól:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik