Sport

Turmezey Péter 13 millió forintot nyert a PokerStarson

Az egyik legsikeresebb magyar online játékos, Turmezey „breeth” Péter megnyerte a 109 dolláros Sunday Rebuyt, amivel 61743 dollárt nyert.

2012 legjobb online játékos listájának élén álló Turmezey Péter újabb nagy győzelemmel jelentkezett, a PokerStars 109 dolláros Sunday Rebuy nevű versenyét nyerte meg, amivel majd 62 ezer dollárt kaszált – írja a Poker.hu.

Összesen 969 játékos regisztrált a PokerStars Sunday Rebuy vasárnapi nagyversenyére, a nyereményalap 329300 dollár lett. Ebből három magyar játékos jutott pénzhez, „Zotya78” a 16. helyen, míg Traply „Bélabácsi” Péter a 77. helyen zárt.

Náluk is jobban szerepelt „breeth”, azaz Turmezey Péter, aki elsőként jutott be a kilencfős fináléba, és félelmet nem ismerő játékkal utasított mindenkit maga mögé.

Az online nagyversenyeken megszokott módon alkut szoktak kötni a játékosok már a torna vége felé, ez most elmaradt, így Turmezey egyedül söpörte be a 61 743 dolláros fődíjat.

A magyar zsugás egyszer már megnyerte ugyanezt a versenyt, tavaly decemberben több mint 85 ezer dollárt nyert, így finoman szólva is klasszis teljesítménnyel kápráztatja el szurkolóit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik