Sport

McKee: Szolnokon őrültek a szurkolók

A Szolnoki Olaj Eurochallenge Kupás ellenfele, a Ljuberci amerikai légiósa, Tywain McKee elismerően nyilatkozott a magyar szurkolókról.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Szolnoknak nem jött össze az éremszerzés az Eurochallenge Kupában, ugyanis miután a Besiktastól vereséget szenvedtek az elődöntőben, csak a bronzért meccselhettek a debreceni Főnix Csarnokban a Ljuberci ellen. Azonban a magyar csapatnak a dobogó legalsó fokára sem sikerült felférkőznie, mivel az oroszok 94-87-re nyertek.

A találkozó után a Ljuberci egyik alapembere, Tywain McKee nyilatkozott a BB1.hu kosárlabda szakportálnak: “Az elején még jobban ment a Szolnoknak, de sikeresen felzárkóztunk. Ezután már átvettük a kezdeményezést, és a végjátékot is jobban bírtuk szerencsére. Döntő volt, hogy Jefferson kiválóan játszott, a hozzá eljuttatott labdákat rendszerint kosárral fejezte be. Elégedett vagyok az eredményünkkel. Noha nem sikerült bejutnunk a döntőbe, ennek a harmadik helynek is nagyon tudunk örülni. A szervezés jó volt, a szolnoki szurkolók pedig egészen kiváló atmoszférát teremtettek. Olyan volt, mintha a legrangosabb sorozat döntőjét játszanánk. Őrültek errefelé a szurkolók.”

A Kupát egyébként a török Besiktas hódította el, miután a fináléban 91-86-ra legyőzték a francia Chalont.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik