Sport

A Prérifarkasok harapósak tavasszal

Már 2-0-ra vezet a Phoenix Coyotes a Nashville Predators ellen a tenegerentúli profi jégkorong-bajnokság főcsoport-elődöntőjében.

A Coyotes remekül kihasználta a pályaelőnyt Nyugaton, az első Glendale-ben rendezett meccsen aratott izgalmas győzelme után második hazai találkozójukon is legyőzte a Predators-t. Ezúttal jóval könnyebben sikerült, a második harmadban két góllal elhúztak a hazaiak, és Ryan Suter hiába szépített a záró játékrész első percében, Shane Doan két perc múlva visszaállította a különbséget. A Coyotes 5-3-ra nyert, és 2-0-ra vezet az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharcban

Keleten főcsoportban a Philadelphia Flyers és a New Jersey Devils is megkezdte a konferencia-elődöntőt egy nem akármilyen meccsel. A hazai jégen játszó Flyers 3-3-ra végzett a rendes játékidőben a Devils ellen, a ráadásban Danny Briere betalált, de gólját lábhasználat miatt érvénytelenítették. Sebaj, Briere megint gólt ütött, ezúttal már szabályosat, nem is akármilyet, ezzel a Philadelphia előnyhöz jutott.

Danny Briere ezzel a bombával nyerte meg a meccset a Flyers-nek:

Eredmények – NHL, playoff, főcsoport-elődöntők

Nyugat, 2. mérkőzés:
Phoenix Coyotes-Nashville Predators 5-3

Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-0 a Phoenix javára

Kelet, 1. mérkőzés:
Philadelphia Flyers-New Jersey Devils 4-3 – hosszabbítás után

Ajánlott videó

Olvasói sztorik