Sport

Két magyar is pénzbe ért Monte Carlóban

Két magyar játékos távozott pénznyereménnyel az EPT Monte Carlo főversenyéről. Tóth Richárd a 37., Nagygyörgy Tibor a 77. helyen zárt.

Négy magyar játékosért szurkolhattunk az European Poker Tour Monte Carlo selejtező napjai után, közülük a PokerStars Team Pro Tóth Richárdnak és Nagygyörgy Tibornak sikerült pénzbe érnie – írja a Poker.hu.

Demján Sándor, Szabó Zoltán, Tóth Richárd és Nagygyörgy Tibor jutottak tovább az EPT nyolcadik évadát lezáró nagydöntőjének selejtező napjairól. A már egyeneses kiesés szakaszban lezajlott második játéknapon azonban Szabó és Demján sajnos távozni kényszerültek.

A harmadik napot már csak 130 zsugás várhatta nagy izgalmakkal, a cél már a pénzbeérés (96 főt díjaztak) és a negyedik napra jutás volt.

Ennek a két feltételnek csak első felét sikerült a még versenyben lévő két játékosunknak teljesíteni, Nagygyörgy Tibor a 77. helyet szerezte meg, amivel 15 ezer euró ütötte markát, Tóth Richárd egy kicsivel tovább, a 37. helyig jutott, az ő nyereménye 30 ezer euró lett.

26 fő várhatja a folytatást az ötödik napon, amikor is az élre a holland profi, Geert-Jan Potijik ugrott, így ő áll a legközelebb a bajnoki címhez, ami az idei EPT Grand Finalön 1,5 millió eurót ér majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik