Sport

Útlezárások vasárnap délután a Sóstói-stadion környékén

A Videoton FC – Ferencváros NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzést az illetékes bizottság kiemelt biztonsági kockázatúnak, minősítette.

Kapcsolódó cikkek

A várható magas nézőszám miatt az összecsapás idején forgalomterelésre, zárásra kell számítani.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság közleményben tudatja, hogy 2012. április 29.-én 14.00 óra és 19.00 óra közötti időben lezárásra kerül a Stadion III. kapuja és a temető kerítése közötti átjáró, a Temető utca a Szárcsa úti kereszteződésnél, a Csíkvári út a Széchenyi útnál, illetve a Stadion fedett lelátója bejáratainak vonalában.

Ehhez kapcsolódóan a Csíkvári út Batthyányi út felöli járműforgalma az Állatkórháznál a Vásártéri út felé, terelésre kerül.

Ugyancsak zárásra kerül a Hosszúsétatér a Bercsényi úti kereszteződésnél, illetve a Homoksor az evangélikus temető bejáratától. A ferencvárosi szurkolók számára a stadion III. kapuja mögötti parkoló áll rendelkezésre, amennyiben megtelik, az Újváralja soron lesz mód, parkolásra. Belépésre a vendégszurkolók a stadion III-as, míg a hazai szurkolók a II-es és fedett lelátók kapuit vehetik igénybe.

A Videoton FC szurkolói a II. kapu mögötti terület, az Akác presszó melletti parkolót, illetve az Állatkórház mellett lévő parkolót használhatják.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködve a Készenléti Rendőrséggel az M7-es autópálya, 7-es számú főút, valamint a Budapest – Székesfehérvár között közlekedő személyszállító vonatok rendőri ellenőrzésére szükséges intézkedéseket megteszi. A szurkolók érkezési és távozási útvonalait a rendőrség folyamatosan ellenőrzi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik