Sport

Marad a Paks spanyol edzője

Gutierrez Garcia Enrique munkájával elégedettek az Atomerőműnél, így ő lesz a férfi-kosárlabdacsapat edzője a következő szezonban is.

A Körmend a lehető legnagyobb csatában, 3-2-re verte ki a Paks együttesét a férfi-kosárlabdabajnokság negyeddöntőjében, ezzel ott van a legjobb négy között.

A Paks a szezon közben váltott edzőt, Völgyi Péter távozása után a spanyol Gutierrez Garcia Enrique remek munkát végzett. Ezt tudja a paksi vezetőség is, így szerződést hosszabbítanának vele.

A BB1.hu kosaras szakportálnak Tóth János ügyvezető nyilatkozott: “A szezonkezdéshez igazítva augusztusban kezdjük meg a közös felkészülést. Jelenleg minden magyar játékosunknak van szerződése, sőt Tóth Ádám és Vojvoda Dávid már a következő két szezonra szóló kontraktusát is aláírta. Elégedettek voltunk Gutierrez Garcia Enrique edző munkájával, így a következő szezont is vele képzeljük el. A légiósokkal kapcsolatban pedig, mint ahogy az általában lenni szokott, meglátjuk majd, hogy mit diktál a piac és milyen lehetőségeink lesznek” – tette hozzá a sportvezető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik