Sport

Kosársuli: harmadszor is Tiszaújváros

Ki gondolta volna, hogy az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli harmadszor is összefut a bajnokságban a Tiszaújvárossal, arról már nem is beszélve, hogy lesz negyedik mérkőzés is.

A párharc pikantériája, hogy eddig mindkét együttes egy meccset nyert egymás ellen, de egyik gárda sem tudott hazai pályán diadalmaskodni. Ha ebből indulunk ki, akkor ma a kék-sárgák esélyesek Tiszaújvárosban.

Ha viszont azt nézzük, hogy Utasiék játéka igencsak rapszodikus, és már-már teljesen kiszámíthatatlan, akkor ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hogy ki lesz a győztes. Mint emlékezetes novemberben sima győzelmet aratott a Vásárhely a tiszaújvárosi sportcsarnokban, azon a meccsen tért vissza Czibere Zoltán, ugyanakkor az volt Dani Zoltán utolsó mérkőzése. Március elején azonban a Hódtóiban – óriási meglepetésre – a Tiszaújváros diadalmaskodott.

Ahhoz, hogy ma a Kosársulinak álljon a zászló igencsak jó dobóteljesítményre, fegyelmezettségre és lelkes játékra lesz szükség. Tovább nehezíti a csapat sorsát, hogy három nyíregyházi A csoportos fiatal érkezett a Tiszaújhoz, így rájuk is nagy figyelmet kell majd fordítani. A munkamorállal szerencsére nincs probléma a Vásárhelynél dr. Elek András szerint, aki azonban szintén nem bocsátkozott találgatásokba a meccs végkimeneteléről. Egy biztos: Kuklának továbbra sem lesz cseréje, mivel Bartucz és Babut munkahelyi elfoglaltsága miatt nem utazik társaival, így egyedül kell küzdenie a palánk alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik