Sport

Demján Sándor menetel Monte-Carlóban

Az European Poker Tour Monte-Carlóban rendezett nagydöntőjének 1/b napján a magyarok közül Demján Sándornak és Szabó Zoltánnak sikerült kivívni a továbbjutást.

Folytatódott az EPT Grand Final Monte-Carlóban rendezett 1/b napja. A négy résztvevő magyar játékos közül kettőnek, Demján Sándornak és Szabó Zoltánnak sikerült a továbbjutás – írja a Poker.hu.

Az European Poker Tour Grand Finalje egy év madridi kitérő után tért vissza Monte-Carlóba, a nevezési díj viszont változatlan maradt, 10600 eurót kellett annak a játékosnak kifizetne, aki el akart indulni a rangos megmérettetésen.

Az 1/b selejtező napon erre négy magyar zsugás vállalkozott, Németh „probirs” András és Tokaji András sajnos elvérzett, Demján Sándor és Szabó Zoltán viszont sikeresen vették az akadályokat.

Magyarország leggazdagabb embere rendre feltűnik a legrangosabb pókerversenyeken, így ezt sem hagyhatta ki, és remekül helyt is állt a sztárokkal tűzdelt mezőnyben, 43 900 zsetonnal jutott tovább.

Szabó Zoltán már szinte visszatérő vendégnek számít az EPT versenyeken, mostani továbbjutása így nem is volt meglepő, egyre jobban teljesít ő is, 35 400 zsetont gyűjtött az 1/b napon.

A selejtező nap élén Nick Yunis zárt, megközelítette a kétszázezres zsetonhatárt, így jelenleg ő pályázik a legnagyobb eséllyel a másfél millió eurót érő bajnoki címre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik