Sport

Bonomo High Roller győzelem és magyar továbbjutók Monte Carlóban

Justin Bonomo győzelmével ért véget az EPT Monte Carlo Super High Roller versenye, a Main Eventen pedig Tóth Richárd, Nagygyörgy Tibor és Molnár János is továbbjutottak.

Miközben Justin Bonomo győzelmével véget ért az EPT Monte Carlo Super High Rollere, a főverseny is elrajtolt, amelynek első napjáról a Team PokerStars Pro Tóth Richárd, Nagygyörgy Tibor és Molnár János is továbbjutottak – írja a Poker.hu.

Nemzetközi profiktól hemzsegő döntő asztal alakult ki a 100 ezer euró nevezési díjú European Poker Tour Monte Carlo Super High Rollerén. Nyolcan jutottak be a fináléba, de csak hat játékost díjaztak, így a tavalyelőtti WSOP bajnok Jonathan Duhamel és az ukrán Eugene Katchalov is nyeremény nélkül maradtak.

A hatodik helyen sokak kedvence, Daniel Negreanu esett ki, majd Masa Kagawa, Patrik Antonius és Betrand Grospellier következtek. A párbajt Justin Bonomo és Tobias Reinkemeier játszhatták, előbbi volt a főesélyes, ugyanis hatalmas előnyből kezdhetett.

Végül Bonomo nem is engedte ki kezéből a győzelmet, az utolsó partiban A-Q-val került allin Reinkemeier négyes párja ellen, az A-K-5-T-7 közös lapok pedig ász párt eredményeztek számára, így ő lett Európa legnagyobb nevezési díjú versenyének az első bajnoka, amivel 1640 000 eurót nyert.

Eközben elindult a 10 600 eurós főverseny is Monte Carlóban, az első 1/A selejtező napra 271 játékos ült asztalokhoz, köztük öt magyar játékossal. Sajnos Botond „birs320” Balázs és Czuczor „noirduck” Márton nem, viszont Tóth Richárd (52 900 zseton), Nagygyörgy Tibor (19 900 zseton) és Molnár János (16 700 zseton) továbbjutottak a második napra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik