Sport

Már 3500 jegy elkelt az EuroChallenge-tornára

A jegyek kétharmada már elfogyott a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa debreceni négyes döntőjére, melyet péntektől vasárnapig rendeznek meg a magyar bajnok Szolnok részvételével.

“A török szurkolóknak értékesített belépőkkel együtt 3500 jegy már gazdára talált” – tájékoztatott Tóth Zoltán, a Tisza-partiak ügyvezető igazgatója.

“A Főnix Csarnokban egy ideiglenes, nemzetközi szabványoknak megfelelő eredményjelző táblát helyezünk el, amely több helyet ki fog takarni, ezért a tervezett hatezerből a jelenlegi számításaink szerint csak mintegy ötezret tudunk értékesíteni. Ez azt jelenti, hogy még nagyjából 1500 jegy kapható” – tette hozzá.

A kétnapos belépők nyolc-, illetve tízezer forintba kerülnek. A Final Four pénteki elődöntős mérkőzései, illetve vasárnapi helyosztói 18 órakor és 20 óra 30 perckor kezdődnek.

Az m2 pénteken 17 óra 50 perctől élőben adja a Szolnok-Besiktas elődöntőt. Ha a magyar csapat bejut a fináléba, akkor a következő élő közvetítés vasárnap 20 óra 25 perctől lesz látható, ha pedig a Szolnok a harmadik helyért játszhat, akkor a bronzmérkőzést közvetíti élőben az m2 vasárnap 17:50-től.

A Sport24-en szavazhatnak, mire megy a Szolnok a rendkívül erős mezőnyben – katt a jobb oldali hasábra!

A négyes döntő programja

Péntek, elődöntő:

Szolnoki Olaj – Besiktas (török) 18 óra  
Chalon (francia) – Ljuberci (orosz) 20 óra 30 perc

A harmadik helyért vasárnap 18 órakor küzdenek, a döntőt 20 órakor rendezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik