Sport

Szupermini tornát nyertek

Öt csapattal képviseltette magát, és megnyerte Székesfehérvár Szentendrén, a Szupermini korosztály számára megrendezett röplabda viadalt.

Öt együttessel vágtak neki a Kodolányi FRK a szupermini (2001-es születésűek) utánpótlás röplabda tornának, melyet Szentendrén rendeztek vasárnap. Az „A” jelű kiemelt csoportban játszott a Kodolányi Felsőváros és a Kodolányi Munkácsy csapata a Dunakanyar A és B csapataival, míg a „B” csoportban a Runkil, a Dunakanyar 2 és a Felsőváros egy leány és két fiú csapata mérkőzött meg egymással.

A torna végeredménye:
„A” kiemelt csoport:
1. Kodolányi Felsőváros (kiemelkedő teljesítmény: Schmidt Szabolcs)
2. Dunakanyar A
3. Kodolányi Munkácsy (kiemelkedő teljesítmény: Virágosi Dániel)
4. Dunakanyar B

„B” csoport:
1. Felsőváros Fiú A
2. Dunakanyar 1
3. Runkil
4. Felsőváros fiú B
5. Felsőváros lány
6. Dunakanyar 2

Több kiemelkedő teljesítmény is volt a csapatokban: a Kodolányi Felsővárosnál Schmidt Szabolcs,  a. Kodolányi Munkácsy csapatában Virágosi Dániel, a Felsőváros Fiú “A”-nál  Krainhoffer Máté, a Felsőváros fiú B-nél Szűcs Rajmund, valamint a Felsőváros lány együttesénél Takács Rebeka játéka volt elismerésre méltó. 

Ennek a tornának a sok játék, a röplabdás barátságok kialakítása, valamint a csapatformálás volt a célja. Mindamellett, hogy a találkozókon a küzdelem és az eredmény sem volt mellékes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik