Sport

A Denver is ott lesz a ráadásban

A Denver Nuggets együttese idegenben verte a Phoenix Sunsot az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban, így biztosan ott lesz a rájátszásban.

A coloradói gárda főleg a második félidő elején mutatott remek produkciójának köszönhetően nyert Arizonában, Ty Lawson 29 ponttal és 10 assziszttal vette ki a részét a 118-107-es sikerből. A Suns így maradt izgulnivalója rendesen, ugyanis a Utah Jazz hosszabbításban verte az Orlando Magicet és így lépéselőnyben van a még egyetlen fennmaradt, rájátszást érő helyért folytatott harcban nyugaton.

Nagyon úgy tűnik, hogy keleten a Philadelphia 76ersé lesz a még kiadó hely a playoffsban, André Iguodaláék ugyanis hosszabbításban verték az Indiana Pacerst, így a Milwaukee Bucksnak már csak matematikai esélye van beelőzni a Phillyt. A Bucks azért hozta a kötelezőt a New Jersey Nets ellen.

LeBron James és Chrish Bosh nem játszott, Dwyane Wade pedig szűk három percet töltött a parketten a Miami Heatben, amely így is nagy meglepetésre kapott ki hazai pályán a Washington Wizardstól.

Chicagóban kapott ki a címvédő Dallas Mavericks, a Memphis Grizzlies pedig a Portland TrailBlazerst verte hazai pályán. A Houston Rockets 3 ponttal bizonyult jobbnak a Golden State Warriorsnál.

Eredmények – NBA, alapszakasz
Phoenix Suns–Denver Nuggets 107–118
Indiana Pacers–Philadelphia 76ers 106–109 – hosszabbítás után
Miami Heat–Washington Wizards 84–86
Memphis Grizzlies–Portland Trail Blazers  93–89
Chicago Bulls–Dallas Mavericks  93–83
Houston Rockets–Golden State Warriors  99–96
Milwaukee Bucks–New Jersey Nets  106–95
Utah Jazz–Orlando Magic  117–107 – hosszabbítás után

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik