Sport

Marc Wright a chipleader Berlinben

Az European Poker Tour Berlin főversenyén már csak 24 játékos küzdhet meg a bajnoki címért, az aktuális chipleader Marc Wright.

102 versenyzővel folytatódott az EPT Berlin 5 ezer eurós Main Eventjének harmadik játéknapja, sajnos magyar játékos már nem volt a mezőnyben, amely 24 főre fogyott, az élen jelenleg Marc Wright áll – írja a Poker.hu.

A harmadik játéknapot rendezték az European Poker Tour Berlin főversenyén, még 102 játékosból állt a mezőny, amely már pénzbe ért. Az élen az EPT Koppenhága 2009-es bajnoka, Anton Wigg állt, mögötte a tavalyi EPT Snowfest győztes Vladimir Geshkenbein tartózkodott.

A 102 fő végül 24-re apadt, így természetesen jó pár nemzetközi profinak kellett távoznia. Nem sikerült a továbbjutás Vanessa Selbstnek, Ana Marqueznek, Martin Jacobsonnak, Taylor Paurnak, Will Molsonnak és a nemrég Irish Open bajnoki címet szerzett Koen De Visschernek sem.

24 főnél Marc Wright állt az élre, de a napot élről megkezdő két kártyás is továbbjutott, így még meg van az esély arra, hogy megszülessen az első EPT duplázó. Erre még nagy sansszal pályázik Kevin MacPhee is, aki történetesen Berlinben lett bajnok, még két évvel ezelőtt.

MacPheenek azonban össze kell szednie magát, ugyanis a 17. helyről folytathatja a harcot a negyedik játéknapon, a cél a fináléba kerülés és a 825 ezer eurós fődíj megszerzése.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik