Sport

Harmadszor is Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál

A Samsung Electronics Magyar Zrt. 2012. május 1-jén, kedden immár harmadik alkalommal rendezi meg a Samsung Olimpiai Zöld Fesztivált a Hármashatár-hegyen.

A rendezvényen híres olimpikonok, sportolók, közéleti személyiségek, valamint az SOS Gyermekfalvak lakói vesznek részt. Az előző két évben mintegy 5000 résztvevővel lezajlott sportesemény számtalan versenyzési lehetőséggel, sportbemutatóval, valamint Besenyei Péter látványos légishow-jával várja a sportolni vágyó családokat, baráti társaságokat.

2010 óta a Samsung Budapest „zöld tüdejébe”, a Hármashatár-hegyre hív mindenkit: a futófesztivál Samsung Olimpiai Zöld Fesztivál néven „éledt újra”, más sportágakkal kiegészülve, amelyek a család apraja és nagyja számára egyaránt tökéletes programot kínálnak.

A 2012-es 3. Samsung Olimpiai Zöld Fesztiválon a futók között várhatóan ott lesz Vadon Jani, a Class FM műsorvezetője, aki Samsung jóvoltából júliusban Angliában viheti az Olimpiai Lángot. A rendezvényen együtt futhatnak a résztvevők a többi olimpiai fáklyavivővel is, akik hazánkat képviselik majd a Játékokat megelőzően.

A családi sporteseményre közel 120 gyermek is ellátogat a magyarországi SOS Gyermekfalvakból – Battonyáról, Kecskemétről és Kőszegről. Az esemény egyik színfoltja az a „hegyi grund” focibajnokság, amelynek keretében az SOS gyermekek egymással, a Samsung dolgozóival és olimpikonokból álló csapattal mérik össze tudásukat a SamsungSport kupáért.

Besenyei Péter tízszeres műrepülő magyar nemzeti bajnok 13 órakor tart látványos légi bemutatót erre a napra és helyszínre tervezett különleges koreográfiával.

Egy kis kedvcsináló:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik