Sport

Újabb három évig Audi az ETO

Az Audi Hungaria Motor Kft. és a Győri ETO KC három évvel hosszabbította meg együttműködését, így a kézilabdás lányok továbbra is Audi ETO néven vitézkedhetnek.

Nagy meccsek állnak előttük.

A támogatási szerződést 2012. április 19-én, csütörtökön dr. Johannes Roscheck az Audi Hungaria pénzügyekért felelős ügyvezető igazgatója és Kelecsényi Ernő, a klub elnöke írta alá. Talán nem véletlen az időpontválasztás, hiszen a csapat előtt több fronton is nagy meccsek állnak.

A hétvégén a Magyar Kupa négyes döntőjét rendezik Győrben, ahol a kupagyőzelem a cél, és a bajnokságban is címvédésre készül az ETO. A legnagyobb érdeklődést természetesen az együttes nemzetközi szereplése övezi. A lányok bejutottak a Bajnokok Ligája döntőjébe, és a klub történetének legnagyobb sikerére készülnek a Buducnost Podgorica ellen.

Dr. Johannes Roscheck a névszponzori szerződés aláírásakor elmondta, az Audi Hungaria és az ETO KC szoros együttműködése 2006-ra nyúlik vissza, és azóta számos közös sikernek örülhettünk. Hozzátette, az idei szezon talán mindközül a legizgalmasabb, és talán a legkiugróbb eredményt is most érheti el a csapat.

Az ügyvezető úgy fogalmazott, szurkolunk a lányoknak, hogy sikerüljön mindhárom fronton feljutni a csúcsra. Hozzátette, a zöld-fehérek a végjátéktól függetlenül már eddig is sok szép élményt okoztak nekünk.

Kelecsényi Ernő megköszönte az Audi Hungária 2006 óta tartó támogatását, és azt a bizalmat, amelynek révén újabb három évre a csapat mellé állt a vállalat. Az elnök úgy fogalmazott, a névszponzor támogatása a stabilitást, a folyamatosságot, a minőséget jelenti a klub számára, és a céljuk, hogy ezt a bizalmat a lehető legjobb eredményekkel hálálják meg.

A program hivatalos része után Görbicz Anita vehetett át a főtámogatótól egy Audi Q5-öst használatra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik