Sport

Kiestek a magyarok az EPT Berlinen

Turmezey Péter és Szabó Zoltán is búcsúzni kényszerült az European Poker Tour második napján, így nincs már magyar játékos a még 102 fős mezőnyben.

Sem Turmezey „breeth” Péternek, sem Szabó Zoltánnak nem sikerült továbbjutni az EPT Berlin második játéknapjáról. A mezőny pénzbe ért, az élen jelenleg Anton Wigg áll – írja a Poker.hu.

Hat darab másfél órás vakszintet játszottak az EPT Berlin második, már egyenes kiesés játéknapján. Turmezey Péter 124600 zsetonnal, Szabó Zoltán 33 500-al rendelkezett, amikor is megkezdődött az osztás.

Sajnos egyiküknek sem sikerült a továbbjutás, ami különösen Turmezey szempontjából fájó, ugyanis a közvetlen élmezőnyben tanyázott, amikor a kiesés sorsára jutott.

Mivel később Szabó is távozni kényszerült, így eldőlt, hogy ismét nem lesz magyar játékos az EPT Berlin fizetős helyei között, amit egyébként a mezőny némi meglepetésre már a második napon elért.

329 főből 102-en jutottak tovább végül, az élre az EPT Koppenhága győztes Anton Wigg ugrott, de a jelenlegi második Vladimir Geshkenbein is szintén European Poker Tour bajnoknak hívhatja magát, így tehát rendkívül erős mezőny várja a folytatást Berlinben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik