Sport

Mécs Máté 2. helyet szerzett Zágrábban

Folytatódott a magyar játékosok külföldi remeklése, Mács Máté Zágrábból, a PokerStars Eureka versenyéről hozott haza 32 ezer eurót.

178 játékos közül három magyar ért pénzbe a PokerStars Eureka zágrábi tornáján. Kármán Márió 21., Nagy Barnabás 20. lett, Mécs Máté azonban bejutott a fináléba, ahol egészen a második helyig menetelt, ami 32 ezer eurót ért számára – írja a Poker.hu.

1100 eurót kellett befizetni a PokerStars fémjelezte Eureka Zágráb versenyén való részvételhez. Ezt 178 játékos tette meg, így a nyereményalap 178 ezer euró lett, amin 21 fő osztozott.

Számos magyar kártyás jelent meg az asztaloknál, közülük Kapitány Zoltán és Szunyoghy Tamás hiába jutottak a második napra, nem sikerült pénznyereménnyel távozniuk.

Nem úgy mint Kármán Márió (21. hely) és Nagy Barnabás (20.hely), akik mindketten 1 725 euróval gazdagodtak.

Náluk is jobban szerepelt azonban Mécs Máté, aki holtversenyben a második helyen bejutott a nyolcfős fináléba, így ismét volt magyar játékos egy neves nemzetközi verseny fináléjában.

Mécs végül végig agresszívan és kiszámíthatatlanul játszva bejutott a párbajba is, ahol alkut kötött a horvát Alija Filipovic-csal. A győzelmet sajnos nem tudta később megszerezni, de a megnyert 32 ezer euró (nagyjából 9.5 millió forint) bőven kárpótolja majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik