Sport

14 millió forintot kaszált a magyar pókeres Bécsben

A World Poker Tour Bécs fináléjában Szécsi Norbert a hatodik helyet szerezte meg, amivel 63 ezer dollárt nyert. A bajnoki cím a dán Morten Christensenhez vándorolt.

A negyedik helyről kezdhette meg Szécsi Norbert a WPT Bécs hatfős döntő asztalát. Magyar játékosunk egy hihetetlenül peches partiban volt kénytelen búcsúzni, aminek köszönhetően végül a hatodik helyet szerezte meg – írja a Poker.hu.

Az ötödik, egyben befejező napot, azaz a finálét rendezték a World Poker Tour 3500 eurós bécsi főversenyén. Nagyszerű menetelésének köszönhetően Szécsi Norbert lehetett ott egyedül a döntőben magyarjaink közül, hogy megküzdjön a több mint 400 ezer dollárt érő első helyért.

Sajnos nem sokáig tartott számára azonban a döntő asztal, ugyanis a kanadai EPT Berlin győztes Ben Wilinofsky érdekes játékának esett áldozatául. Szécsi 145 ezerig izolálta ellenfele sokadik limpjét, amire Wilinofsky több mint 2 millió zsetonnal allin ment.

Szécsi nem sokáig habozott, minden maga előtt heverő zsetonját középre tolta. A kanadai K-J egyszínű lapokat, míg a magyar fiú Q-Q párt mutatott. Sajnos az asztalra a 8-8-2-A-A lapok jöttek, amik közt volt három olyan színű, ami Wilinofskynak volt jó, így a kanadai flössel ejtette ki Szécsit, aki a hatodik helyen volt így kénytelen távozni.

A győzelem végül a Wilinofskyt kiejtő dán Morten Christenzenhez vándorolt, aki az egész verseny kiegyensúlyozott játékkal rukkolt elő, így megérdemelten zsebelte be a több mint 400 ezer dolláros fődíjat.

A WPT Bécs végeredménye:
1. hely: Morten Christensen – 402 300 dollár
2. hely: Konstantin Tolokno – 246 088 dollár
3. hely: Benjamin Wilinofsky – 157 746 dollár
4. hely: Ognjen Sekularac – 108 851 dollár
5. hely: Goswin Siemsen – 80 452 dollár
6. hely: Szécsi Norbert – 63 101 dollár

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik