Sport

Székely Norbert maradt a Sopron edzője

Az Uniqua-Eurolising Sopron női kosárlabdacsapatának vezetőedzője további egyéves szerződést kötött a klubbal.

“Székely Norbert vezetőedzőnk újabb egy évvel meghosszabbította szerződését, így ősztől a 11. szezonját kezdi meg klubunk kötelékei között” – nyilatkozta Török Zoltán, a soproniak ügyvezetője a wb-sopron.com-nak. “Fontos megállapodás született köztünk, mely biztosítja a folytonosságot, a magas szintű szakmai munkát csapatunknál! Mindig is kényesen ügyeltünk arra, hogy klubunkat a megbízhatóság, és a pénzügyi stabilitás jellemezze. Külön öröm, hogy mindezek mellé olyan erényeket is fel tudunk mutatni, mint a szakmai állandóság.”

Székely irányításával a soproni hölgyek hatodik bajnoki döntőjükre készülnek. Korábban a vezetőedző négy bajnoki aranyig, négy Magyar Kupa-győzelemig és 2009-ben Final Fourig vezettte csapatát.

“Jelenlegi legfontosabb feladatunk azonban a hétfőn kezdődő bajnoki döntő, minden idegszálunkkal arra koncentrálunk. Maximálisan megbízunk a jelenlegi játékosállományban, és hiszünk benne, hogy Székely Norbert által vezetett csapatunk, folytatva imponáló sorozatát, megszerzi klubunk történetének nyolcadik bajnoki címét!” – zárta mondandóját Török Zoltán.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik