Sport

Finn dominancia az ünnepek alatt

Sok pókeres gondol úgy az ünnepekre, mint egy lehetőségre, hogy a hobbista játékosok pénztárájának a mélyére nézzen. Idén húsvétkor a finnek a legszorgosabbak, több mint fél milliót gomboltak le ellenfeleikről.

Két finn zsugás, Ilari Sahamies és Jens Kyllonen uralja az asztalokat a húsvéti ünnepek alatt. A harmadik helyen is egy északi játékos, Viktor Blom áll a bevételi listán – írja a Poker.hu.

Karácsony és húsvét két kiemelt időszak az online pókerben is, ugyanis ilyenkor megnő a játékosok száma, főleg olyan zsugások ülnek le ilyenkor játszani, akik kevésbé jártasak, mint az adott limit rettegett regulárjai.

A sok sonka és főtt tojás mellett a magastétes asztalok állandó játékosai most is ott ülnek, és jobbnál-jobb akciókkal szórakoztatják a nézőket. Főleg két fin zsugás, Ilari „Ilari FIN” Sahamies és Jens „Jeans89” Kyllonen kergeti őrületbe ellenfeleiket.

Előbbi meglehetősen rossz 2012-jét próbálja kikozmetikázni, eddig nagy sikerrel, ugyanis közel egymillió dolláros idei bukójából 350 ezer dollárt sikerült visszanyerni, így messze ő a húsvét legeredményesebb játékosa.

Kyllonen ha nem is szorosan, de ott van a nyomában, 262 ezer dollárt kártyázott össze, őt követi még a dobogón Viktor „Isildur1” Blom, aki 200 ezer dollárt tudott legombolni ellenfeleiről.

A negatív lista első helyét a magát csak szerényen a „világ legjobb játékosának” hívó Isaac Haxton foglalhatja el, a brit zsugás kereken fél millió dollárt tolt át ellenfeleinek. Talán holnap jobban teszi, ha inkább locsolkodni megy el, és nem loginol be ismét a PokerStarsra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik