Sport

Három magyar harcban a WPT Openingen

Április 10-én vette kezdetét a 340 eurós World Poker Tour Opening 200 ezer euró garantált nyitóversenye. Barcsa Sándor, Szabó Renátó és Gál Ferenc már kivívták a folytatás jogát.

Három magyar jutott tovább a 340 euró nevezési díjú WPT Opening Bécs kétszázezer euró garantált első két selejtező napján, a speciális lebonyolításnak köszönhetően ők már biztosan pénznyereménnyel fejezik be a versenyt – írja a Poker.hu.

Szerdán vette kezdetét a WPT Bécs főversenyét megelőző felvezető torna, több mint 400 játékos ült eddig asztalokhoz, a pontos létszámot nem közölték a szervezők. Számos magyar zsugás volt a mezőnyben, akik közül hárman már biztosították magukat az elődöntőbe.

A verseny egyedi lebonyolításának köszönhetően az összes selejtező napon a mezőny 90%-nak távozásáig játszanak. Az 1/A napról Barcsa Sándor 133 000 zsetonnal, míg Szabó Renátó 96500-al jutott tovább, az 1/B napot egyedül Gál Ferencnek sikerült túlélni, ő 68 500 zsetont csomagolhatott össze.

Az 1/C napon a szervezők minden eddiginél több játékos nevezésére számítanak, így valószínűleg megdől a garanciát jelentő 200 ezer eurós álomhatár, ami remek nyitányt jelent a WPT Bécs főversenyét tekintve.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik