Sport

Botrány és vereség Orlandóban

Az NBA-ben szereplő Orlando Magic hazai pályán kapott ki a New York Knickstől, ez azonban csak a kisebb gond a csapat háza táján.

Orlandóban a meccs szinte másodlagos volt, ugyanis a meccs előtt robbant ki egy kisebb fajta botrány. Stan van Gundy, a gárda vezetőedzője az újságírók előtt pendítette meg, hogy az együttes szupersztárja, Dwight Howard a távozását szorgalmazza.

Azért le kellett játszani a New York Knicks elleni találkozót, ám ebben nem volt sok öröme a floridai drukkereknek. A szurkolók miközben épp kifütyülték Supermant azt láthatták ugyanis, amint a vendégek a 19 ponttal záró Carmelo Anthony vezérletével 96-80-ra nyernek. Howard igen pocsékul muzsikált, egészen a harmadik negyed végéig még csak kosarat sem dobott, meg is állt nyolcnál.

A Knicks megforgatta a kést a Magicben:

Idegenben nyert a Los Angeles Clippers is, amelyet rendesen megszorongatott a Sacramento Kings. A meccs végén aztán kijött a rutin, a Clippers 93-85-el húzta be a találkozót.

A Chicago Bulls továbbra is Derrick Rose nélkül kénytelen játszani. Ez sem akadályozta azonban a Szeles város csapatát abban, hogy 13 pontos hátrányát ledolgozva kalapálja el a rivális Boston Celticset. A 93-86-ra megnyert meccsen Carlos Boozer hazai oldalról egy formás dupla-duplával zárt (12 pont, 14 lepattanó).

Eredmények – NBA, alapszakasz
Orlando Magic-New York Knicks 80-96
Detroit Pistons-Washington Wizards 99-94
Chicago Bulls-Boston Celtics 93-86
Sacramento Kings-Los Angeles Clippers 85-93

Ajánlott videó

Olvasói sztorik