Sport

Nyakunkon a Full Tilt Poker újraindulása

A napokban újra pozitív hírek láttak napvilágot a Full Tilt Poker háza tájáról, akár heteken belül újraindulhat a hajdanán szép időket megélt online pókerterem.

Lassan egy éve tartja lázban a játékosokat, hogy mikor indul végre újra az FBI által lekapcsolt Full Tilt Poker. A napokban a terem elkezdte az új munkaerők toborzását, így pozitívak a kilátások az újraindulással kapcsolatban – írja a Poker.hu.

Pár napja jelent meg a Jobs.ie honlapján egy álláshirdetés, amelyben ügyfélszolgálatos kollégákat keresnek induló pókerteremhez. A helyszín Dublin, Cherrywood, ami köztudottan a tavaly áprilisban bezárt Full Tilt Poker főhadiszállása.

Elsősorban területi képviselőket és tapasztalattal rendelkező ügyfélszolgálatos munkakörben keresik a jelentkezőket, méghozzá nyolc nyelvterületről (olasz, orosz, német, spanyol, román, portugál, holland és nem utolsó sorban magyar).

Emellett a Full Tilt újra játékengedélyért folyamodott az Alderney Gambling Control Comissionnél, 14 nap áll rendelkezésre, hogy bárki kifogást emeljen a kérvény ellen. A határidő hamarosan letelik, ami után az AGCC elkezdheti kivizsgálni a kérelmet.

A pozitív hírek ellenére a Full Tiltet átvevő Tapie Csoport még mindig nem állapodott meg az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumával, így bár bíztató a szituáció, az újraindulásig még várni kell, ami azonban akár pár hét alatt is megtörténhet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik