Sport

Újra dübörög a Rábaring

Április 22-én felbőgnek a motorok az écsi beton placcon. Az Arrabona Rally Club idei nyitó futama igazi kuriózumnak ígérkezik, hiszen ezúttal az RTE is betársult a gumifüstölő viadalba.

Bár a korábban meghirdetett öt fordulós rangadó helyett, idén csak négy futam szerepel az Arrabona Rally Club versenykiírásában, a benzingőz szerelmeseinek nincs okuk a kesergésre. Hiszen április 22-én, rögtön a starton, több száz autó áll rajthoz az écsi Rábaringen.

Az Arrabona Rally Club 2012-es évindító összecsapása az előző évekhez képest rendhagyó, hiszen most az RTE, azaz a Rallye Túra Egyesület is betársult a szervezésbe, így az ő pilótáik és navigátoraik is rajthoz állnak a tavaszi vasárnapon. Ez pedig garantáltan kárpótol mindenkit az április 8-i játszma elmaradásáért. Izgalomban nem lesz hiány, a sportág rajongói látványos és lóerőkben gazdag viadalra számíthatnak. Csakúgy, mint az A-R-C további rendezvényein: júniusban Akán, szeptemberben a kedvelt éjszakai futamon újra a Rábaringen, októberben pedig Söptén nyomják a gázt az amatőrök.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik