Sport

Enyhe büntetés a pályára rohanó edzőnek

Felfüggesztett eltiltást kapott Forray Gábor, a Kecskemét férfi-kosárlabdacsapatának másodedzője, miután a pályán nekiment a játékvezetőnek.

Ahogyan arról beszámoltunk, a másfél héttel ezelőtti Szolnok-Kecskemét kosárlabda bajnoki Stojan Ivkovic, a KSE szakmai igazgatója nemes egyszerűséggel beküldte, betessékelte a másodedzőt a pályára.

Forray Gábort nem is kellett nagyon noszogatni, még meg is lökte a játékvezetőt. A bírók technikait ítéltek a KSE ellen.

“Ez a meccs már a play-off-ra készülés jegyében zajlott. Megpróbáltuk a csapatot tesztelni különböző szituációkban és ezúttal volt egy komolyabb próba is. C tervként Forray edzőt küldtem a pályára, aki kiállítást kapott a játékvezetőktől. A csapat jól reagált, a többi stábtag átvette Forray szerepét.


A kiállítás jogos volt, a játékvezetők ténykedése pedig nem befolyásolta az eredményt. Török Róbert játékvezető kiválasztása az én döntésem volt” –
nyilatkozta akkor a  kecskeméti csapat weboldalának az egykoron Szolnokon játszó Stojan Ivkovic.

Nos, most a Fegyelmi Bizottság meghozta döntését: Forray Gábort három, Stojan Ivkovicot 1 mérkőzésre eltiltotta, de a büntetéseket hat hónapra felfüggesztette a testület – írja a BB1.hu.

A felvételeken minden jól látszódik:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik