Sport

Derek Ryan marad a Volánban

Meghosszabbítja szerződését a Sapa Fehérvár AV19 együttesével Derek Ryan és Harlan Pratt is, így a gárda két erőssége biztosan marad.

Alakul a 2012-2013-as szezon csapata a Sapa Fehérvár AV19-nél. Kedden a klub menedzsmentje, illetve Derek Ryan, valamint Harlan Pratt újabb egy-egy esztendőre szóló szerződést írtak alá – számolt be a klub weboldala.

Az idei szezonban Derek Ryan a csapat egyik legeredményesebb játékosa volt, ötvenhat EBEL-meccsen ötvenhárom pontot gyűjtött. Harlan Pratt kiemelkedően teljesített a hátvédek között, huszonnégy pontot gyűjtött és plusz 14-es mutatóval zárt a plusz/mínusz statisztikában.

„Derek Ryan és Harlan Pratt alappillérei voltak az idei csapatnak, és hasonló szerepet szánunk nekik a 2012-2013-as szezonban is. Nagy öröm számunkra, hogy már hazautazásuk előtt kézjegyükkel látták el a következő évi szerződésüket” – mondta Ocskay Gábor, a klub szakosztály-igazgatója.

A csapat idei légiósai közül Chad Klassen szerződése a következő szezonra is érvényes, míg Adam Munro és Juraj Durco ügynökével jelenleg is folynak a tárgyalások. A klub még szintén nem tett pontot Eric Johansson ügyére, elképzelhető, hogy a svéd-kanadai center jövőre is Székesfehérváron hokizik majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik