Sport

Az ETO kettőt rúgott Zalaegerszegen

A gyorsan bekapott gól megpecsételt a zalaiak sorsát.

Kamber mindjárt az első percekben megszerezte a Győri ETO FC első gólját, fejjel volt eredményes. Az első félidőben végig a győriek vezettek veszélyesebb támadásokat, ám ez gólt nem hozott. A második játékrészben mindkét csapat a gyors gólszerzés reményében lépett pályára, és mindkét oldalon helyzetek is voltak, de gól nem született.  A hazaiak vezettek több támadást, a győriek pedig kontrákra építették stratégiájukat. A találkozó 72. percében aztán a csereként érkező Trajkovic talált a zalaiak hálójába.

A mérkőzés utáni edzői nyilatkozatok alapján Prukner László (ZTE) a korán bekapott gólt okolta a vereségért, mint mondta emiatt támadásokat kellett vezetniük, így a gyors győri kontrák mind veszélyt jelentettek a zalai kapura. Pintér Attila (ETO) szerint az első játékrészben eldönthette volna a Győr a találkozót, ám a második félidei, ellentámadásokra építkező játékuk az ETO-nak kedvezett, aminek Trajkovic révén meg is lett az eredménye.

A találkozó jegyzőkönyve: 
ZTE – Győri ETO FC 0-2 (0-1)Zalaegerszeg, 2000 néző. Vezette: Szilasi (Lémon, Takács G.)
ZTE: Jahic – Kocsárdi, Szalai T., Bogunovic, Pál D. (Polareczki, a szünetben) – Szakály D., Máté P., Ganugrava, Balázs Zs. (Wittman, 69.) – Brkic, Nicorec (Pavicevic, 54.). Vezetőedző: Prukner László.
ETO: Stevanovic – Babic (Takács, 58.), Djordjevic, Szabó O., Völgyi – Pilibaitis., Kamber, Pátkai, – Varga R. (Tokody, 74.), Strestik, Dinjar (Trajkovic, 52.). Vezetőedző: Pintér Attila
Gólszerző: Kamber (3.), Trajkovic (72.)
Sárga lap: Brkic (73.), ill. Trajkovic (67.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik