Sport

Már a legjobb 24-ben Botond Balázs Campionéban

Az első helyről a középmezőnybe csúszott vissza Botond Balázs, de a továbbjutást így is sikerült kiharcolnia Campionéban, a legjobb 24-ben folytathatja a harcot a fináléért.

Botond Balázs a 14. helyen jutott tovább az EPT Campione elődöntőjébe, nagyot kell harcolnia, ha fináléba akar jutni – írja a Poker.hu.

99 játékos térhetett vissza az European Poker Tour Campione állomásának harmadik játéknapjára. A mezőny élén nagy örömünkre Botond birs320Balázs állt, aki 646 ezer zsetonnal várhatta a folytatást a rangos eseményen.

Összesen 88 főt díjaztak, így míg 11 játékos pénz nélkül volt kénytelen távozni. Szerencsére ez a veszély nem fenyegette magyar zsugásunkat, aki egész nap a vezető pozícióért volt harcban, az üldözői egy darabig csak a hátát nézték.

Sajnos azonban az utolsó két vakszinten nem jöttek neki úgy össze a dolgok, nagy partit bukott drillel Olivier Busquet sora ellen, majd végül pontosan ugyanannyi zsetonnal zárt, mint amivel elkezdte, azonban a 646 ezer zseton már csak a 14. pozícióra volt elég.

A mai napon a döntőért játszanak, ahova csak 8 játékos juthat be, reméljük Botond meg tudja ismételni második napos formáját, és hosszú idők után újra magyar finalistát köszönthetünk a szombati döntő asztalon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik