Sport

Botond Balázs bejutott az EPT Campione döntőjébe

A negyedik helyről kezdheti meg a hihetetlenül erős finálét Botond „birs320” Balázs a svájci-olasz kisvároskában, Campionéban.

24 versenyező teli reményekkel várta az European Poker Tour 5300 euró nevezési díjú főversenyének negyedik játéknapját. 16-an távoztak a döntő előtt, de nem úgy Botond Balázs, aki a negyedik helyen jutott be a fináléba – írja a Poker.hu.

A középmezőnyben kezdhetett Botond “birs320” Balázs, aki átlag zsetonszám alatt várta az EPT Campione negyedik napját. Sokáig türelmesen kártyázott, várta a megfelelő alkalmat, ami Ramin Hajiyev ellen jött el, amikor is négyes párja kitartott ellenfele A-Q-jával szemben, és magyar játékosunk már is a top 3-ban találta magát.

Ekkor még 13-an voltak versenyben, tehát öt kieső kellett ahhoz, hogy meglegyen a finálé névsora. Nem is kellett sokat várni, rendkívül gyorsan eldőlt ugyanis, hogy ki lesz az, aki lemarad a döntőről, szerencsére Botond kimaradt az adok-kapokból.

A játéknap utolsó távozója Simeon Naydenov lett, akinek bubi párja elvérzett Olivier Busquet A-K-lyával szemben, ami azért is rossz hír, ugyanis így az amerikai színekben versenyző játékos hatalmas zseton tornyokra tett szert.

Busquet rendkívül tapasztalt és veszélyes játékos, így ő a döntő legesélyesebbje, mellette ott van még a WSOP bajnok Fabrice Soulier, aki szintén számos kellemetlen percet tud okozni ellenfeleinek, így Botondnak nem lesz könnyű dolga a fináléban, ahol a másik öt játékos sem a félénkségéről híres.

Botond Balázs a bizakodásra okot adó negyedik legtöbb zsetonnal kezd majd, az ültetése jónak mondható, így egy jó lapjárással, valamint maximális koncentrációval hatalmas esély van előtte, hogy megszerezze a 640 ezer eurót érő első helyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik