Sport

Djokovic is elődöntős Miamiban

A világelső szerb két szettben nyert a spanyol David Ferrer ellen, ezzel bejutott a legjobb négy közé a miami tenisztorna férfi versenyében.

A címvédő és első helyen rangsorolt ​​Novak Djokovic viszonylag látszólag simán vette a negyeddöntőt, ugyanakkora mérkőzés egy óra 53 percig tartott, ami azt sejteti, hogy volt ott küzdelem rendesen. “Olyan volt a meccs, mint amit vártam. Ferrerről , mint a falról jönnek vissza a labdák. Extra ütések kellettek a győzelemhez..” – mondta a mérkőzést követően a világelső.

“Jobb volt, mint én. Igazán jól kezdte a mérkőzést, én meg a fontos pillanatokban rendre hibáztam. Következetesebben játszott, mint én.” – nyilatkozta a mérkőzésről Ferrer

Természetesen a szerb célja, hogy megnyerje a harmadik címet Crandon Parkban. Ehhez az elődöntőben, Djokovicnak Juan Monacot (argentín, 21.) kell legyőznie, aki első ránézésre könnyebb falatnak látszik, mint Ferrer volt. A 24 éves Djokovic négy korábbi meccsükön csak egy szettet vesztett eddig pályafutása alatt az argentinnal szemben.

Eredmények, Miami:
nők (4,83 millió dollár összdíjazás):

elődöntő: A. Radwanska (lengyel, 5.)-Bartoli (francia, 7.) 6:4, 6:2
korábban: Sarapova (orosz, 2.)-Wozniacki (dán, 4.) 4:6, 6:2, 6:4

férfiak (3,97 millió dollár összdíjazás):

negyeddöntők:

Djokovic (szerb, 1.)-Ferrer (spanyol, 5.) 6:2, 7:6 (7-1)
Monaco (argentin, 21.)-Fish (amerikai, 8.) 6:1, 6:3

Az elődöntőben:

Djokovic-Monaco, Nadal (spanyol, 2.)-Murray (brit, 4.)

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik