Sport

Rakonczay: be voltam zárva a fejembe

A magyar kenus a DTK showban elmondja, hogyan élte túl a borulásokat, miért utasította a feleségét, hogy ne kerestesse, ha eltűnne.

D. Tóth Kriszta egyfajta próbanászúton volt éppen Antiguán, amikor értesült Rakonczay Gábor célba érkezéséről. A népszerű televíziósnak több sem kellett, sebesen kibérelt egy helyi stábot és kamera elé ültette az óriási teljesítményt nyújtó magyar kenust, aki rendkívül fáradtan, meggyötöröten, de érezhető boldogsággal nyilatkozott.

Az MTV honlapján olvasható rövid előzetesből annyi már most kiderül, hogy Rakonczay kissé elfelejtett beszélni. Ahogy mondja, a legnehezebb a magány volt, jószerivel be volt zárva a saját fejébe. Két hónapig csak evezett. Közben evett, aludt és alvás közben is evett, ugyanis háromóránként csokoládét tömött magába, hogy az energiaszintje megfelelő maradjon.

Ma este az M1-en 21.25-től a DTK showban látható beszélgetésben minden olyan kérdésre választ kaphatnak a nézők, ami az utóbbi napokban a közvéleményt leginkább foglalkoztatta, megosztotta. Kiderül, milyen fizikai nyomokat hagyott a kaland Rakonczayn, hogyan élte túl a borulásokat, mi történt azokban a percekben, amikor az életéért küzdött, miért nem vitt magával helymeghatározót, és miért tiltotta meg feleségének, hogy keressék, ha nem ad életjelt magáról, illetve arról is, hogyan vélekedik az őt ért támadásokról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik