Sport

Botond Balázs vezeti a mezőnyt Campionéban

Öt magyar pókeresünk közül csak Botond Balázs jutott tovább az EPT Campione harmadik játéknapjára, ő azonban az egész mezőnyt maga mögött hagyta.

Kovács András, Botond Balázs, Tóth Béla, Kovács István és Tokaji András közül csak az online „birs320” néven kártyázó Botond Balázs jutott tovább Campionéban, ő viszont az egész mezőnyt maga mögé tudta szorítani – írja a Poker.hu.

Hiába kezdte Kovács and217András a tízedik pozícióból az European Poker Tour Campione második napját, sajnos távozni kényszerült a versenytől. Bár jól indul neki a játék, kétszer is 5% ellen bukott partit, majd a végén A-K-lyal került allin bubi pár ellen, és nem sikerült ászt vagy királyt kapni.

Sajnos a kevés zsetonnal rendelkező Tóth Béla, Kovács István és Tokaji András alkotta triónak sem sikerült kiharcolni a továbbjutást.

Egyedül Botond Balázs tudott megindulni, de neki viszont olyannyira összejött, hogy meg sem állt az első helyig, több nagy kasszát nyert, és már a vacsoraszünet előtt az élre tudott állni.

A kiadós lakmározás után sem állt meg a henger, végül az utolsó nagy partijában A-K-lyal sikerült legyőzni Nicola Bordington A-T-ét. Hiába jött Q-4-J-T-T a közös board, amin olasz játékos és szurkolói is extázisba kerültek, csak később vették észre, hogy magyar játékosunknak sora lett, a tízes drill pedig kevésnek bizonyult.

Botond végül 646000 zsetonnal várhatja a folytatást a harmadik napon, ahol már csak 99-en lesznek játékban. A mezőny biztosan eléri a 88 fizetős helyeket, egészen 24 főig játszanak majd, remélhetőleg magyar játékosunk megőrzi előnyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik