Sport

Öt magyar továbbjutó Campionéban

A PokerStars European Poker Tour Campionébe látogatott, ahol az első két selejtezőnapról összesen öt magyar játékos kvalifikálta magát a kieséses szakaszba.

Magyarjaink közül Kovács András, Botond Balázs, Tóth István Béla, Kovács István és Tokaji András jutottak tovább az EPT Campione második játéknapjára – írja a Poker.hu.

Az EPT Campione 5300 eurós nevezési díját 569 játékos fizette be, amivel a nyereményalap 2 764 500 euró lett, ebből a majdani első helyezett 640 ezer eurót tehet zsebre. Hét magyar játékos volt ott az 1/B napon, az 1/A-n nem volt indulónk, közülük öten sikeresen teljesítették a selejtezőt.

A legtöbb zsetont magyarjaink közül Kovács „and217” András szerezte, 131 900-al az összesített zsetonállás ötödik helyén jutott tovább, ami nagyon jó eredménynek számít.

Utána következik Botond „birs320” Balázs (107 000 zseton), Tóth Béla István (62 000 zseton), a kanadai származású Kovács István (14 200 zseton) és Tokaji András (14 100 zseton).

Az élen a francia Nicolas Chouity végzett, de rajta kívül számos profi játékos is kvalifikálta magát a folytatásra. Ott lesz a második napon Fabrice Soulier, David Vamplew, Bertrand Grospellier, Alessio Isaia, Chris Moorman, Eugene Katchalov, Faraz Jaka, Victor Ramdin, Liv Boeree, Melanie Weisner, Kevin MacPhee, Arnaud Mattern és Patrik Antonius is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik