Sport

Kiábrándultak a Veszprém szurkolói

Az MKB Veszprém honlapján arra a kérdésre, hogy ki nyeri a magyar bajnokságot, a Szeged kapta a legtöbb szavazatot.

Kapcsolódó cikkek

Az MKB Veszprém vasárnap drámai végjátékban kiesett a férfikézilabda Bajnokok Ligájából, ám a hazai bajnokságban az első helyen áll.

A csapat honlapján a napokban elindult egy szavazás, hogy ki nyeri a Magyar Kupát, és a legtöbb voks a Pick Szegedre érkezett. A klub hivatalos Facebook-oldalán üzent a szurkolóknak, és megdöbbenését fejezte ki a szavazás jelenlegi állását illetően:

“Azért az megdöbbentő, hogy a hivatalos oldalon kiírt szavazás szerint a Szeged nyeri meg a Magyar Kupát…ennyire nem bíztok a srácokban?”

A bejegyzéshez számos hozzászólás érkezett, melyekből az derül ki, a legtöbben összeesküvést vélnek a dolog háta mögött.

A szurkolók szerint a Szeged szimpatizánsai szavaztak, hogy bosszantsák legnagyobb ellenlábasukat, valamint támogatásukról biztosították a Veszprémet.

Ám nem mindenki volt ilyen empatikus. Többen arról írtak, hogy ez a csapat már nem “Az” a csapat.

Iráni vendégjátékos az MKB Veszprémnél
Iman Jamali 1991. október 11-én született, 202 cm magas és 102 kg. Több mint 20 alkalommal szerepelt az iráni felnőttválogatottban, összesen 81 gólt lőtt. A 2011-ben megrendezett junior-világbajnokságon a 2. legeredményesebb játékos volt, kilenc meccsen összesen 80 gólt ért el.
A játékos balátlövő pozícióban játszik, de az adatlapja szerint védekezésben 3-as pozícióban is megállja a helyét. Kedden már csatlakozott is a csapathoz, két közös edzésen vett részt. A tréningek után Csoknyai István másodedző a következőket mondta:
„Az első két edzés alapján annyit lehet megállapítani, hogy egy nagyon tehetséges játékossal van dolgunk. Nagy lövése van, a magassága ellenére meglepően atletikus a mozgása. Annak ellenére, hogy számára egy teljesen idegen kultúrában kellett szerepelnie, meglepően hamar felvette a ritmust, jól kapcsolódott be a feladatokba.
Nagyon fiatal játékos még, de látszik, hogy mocorog benne valami, több olyan megoldása is volt, ami bizonyítja tehetségét.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik