Sport

18 évesen lett pókerbajnok Veronika Pavlikova

A mindössze 18 éves Veronika Pavlikova nyerte meg a France Poker Series Snowfest Eviant, a tinilány a bajnoki cím mellé 70 ezer eurót kapott.

A PokerStars.fr France Poker Series Snowfest Evian nevű verseny fő eseményének döntőjében a 18 éves Veronika Pavlikova szerezte meg a 70 ezer eurót érő győzelmet – írja a Poker.hu.

Múlt hét vasárnap rendezték az utolsó napot az FPS Snowfest Evian 1100 eurós főversenyén. Az utolsó játéknapra 13 játékos térhetett vissza a Casino d’Evian asztalaihoz.

A mezőnyben még két nemzetközileg is jegyzett pókeres, a WPT bajnok francia Guillaume Darcourt és a belga PokerStars Team Pro Matthias de Meulder volt ott.

Míg Meulder nem jutott döntő asztalra, addig Darcourt sokáig a legtöbb zsetonnal rendelkezett, azonban kifogott rajta a mindössze 18 éves Veronika Pavlikova.

A pókeres hölgy ejtette ki őt a negyedik helyen, ahonnan már sétagalopp volt számára megnyerni az egész versenyt. Az utolsó partiban Ludovic Marguerat ellen került allin A-6-tal, ellenfele 10-7-et mutatott, és a 4-6-A-10-K közös lapok a fiatal lány győzelmét eredményezték, aki 70 ezer eurót tehetett zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik