Sport

Két újabb válogatott játékos Szegeden

A Pick Szeged férfi-kézilabdacsapatát erősíti a jövőben Balogh Zsolt és Marinko Kekezovic.

Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója pénteken számolt be a két játékos érkezéséről. A jobbátlövő Balogh Zsolt és Marinko Kekezovic is a következő idénytől csatlakozik majd a Tisza-parti kerethez.

„Balogh Zsolttal már egy évvel ezelőtt is egyeztettünk, így régóta figyeltük a magyar válogatott játékost. Kétéves megállapodást kötöttünk vele, Ancsin Gáborral remekül kiegészítik majd egymást a jobbátlövő poszton. Marinko Kekezovics már játszott Skaliczki László keze alatt, így csapatunk mesteredzője ismeri a szélsőt, és remek véleménnyel van róla” – mondta Mezei a pickhandball.hu-nak.

Balogh elárulta, hogy már a bajnoki szezon végén szeretne Szegedre költözni, míg Kekezovic abbeli örömét fejezte ki, hogy Kecskemét után újra együtt dolgozhat Skaliczki Lászlóval.

„Két remek játékost sikerült leigazolnunk, mindketten belekóstoltak már különböző kézilabda-kultúrába, játszottak erős csapatokban is. Nyerő típusú játékosok, akikre nagy szükségünk van. Ancsin Gabi nagyon egyedül volt a jobbátlövő poszton, így Balogh Zsolt tehermentesítheti őt, kiválóan kiegészítik egymást. Az idényben Törő Szabi sokat volt sérült, egy balszélsővel pedig nem lehet játszani, ezért került képbe volt játékosom, Marinko Kekezovics, aki igazán nyerő típus” – mondta a szakember az igazolások kapcsán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik