Sport

Munkácsysok a “Nagy Vagy!” sportvetélkedőn

Május 6. - án lesz látható a fehérvári diákok szereplése a TV2 sportvetélkedőjén.

Tízfős csapattal nevezett be a Munkácsy Mihály Általános Iskola a magyarországi és határon túli magyar általános iskolák csapatainak szervezett „Nagy Vagy!” című televíziós sportvetélkedőre. A verseny felvétele 2012. március 17.-én zajlott a Budaörsi Városi Uszoda és Sportcsarnokban. Arról, hogy hogyan szerepeltek a Munkácsysok, május 6-án délelőtt mindenki meggyőződhet, ha bekapcsolja a televíziót.

Földön, vízen és levegőben mérték össze tudásukat a tanár-diák csapatok szombaton a Budaörsi Városi Uszaoda és Sportcsarnokban. A “Nagy Vagy!” sportvetélkedő résztvevői között volt a székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskola tízfős csoportja is. A csapatokat egy-egy szülő és sztár segítette a nem éppen hagyományos sportágakban. A fehérvári tanulók csapatkapitánya Görög Zita, „vezérszurkolója” pedig Fa Nándor volt. Népes, közel hetvenfős szurkolótábor lelkesítette a Munkácsys csapatot.

“Bár az idő rövid volt a felkészülésre, csapatunk pillanatok alatt összeállt. Versenyzőink, a diákok és a szülők egyaránt első szóra felsorakoztak iskolánk mögé, pedig igen sok bizonytalanság gyötört mindenkit. Később kiderült, hogy fölöslegesen. Profi szervezéssel, jó körülmények közé vártak minket a rendezők. A felvétel végén közösen ünnepeltük, hiszen a versenyző iskolák mind Nagyok voltak. A gyerekek a felnőttekkel együtt egytől-egyig példásan küzdöttek. Mindezt úgy tették, hogy még a nevetésnek és a mosolynak is jutott hely bőven. Erről 2012. május. 6-án délelőtt mindenki meggyőződhet, ha bekapcsolja a televíziót és átkapcsol a TV2-re. Sportszerű, fergeteges hangulatú versenynek lehettünk részesei. Az egész napos családi program felejthetetlen élmény volt minden résztvevő számára.” – mondta el a hétvégi élményeket Tóth Péter igazgató.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik